شما تمایل دارید پارتیشن کوتاه اداری برای محیط کار خود تهیه کنید؟ یا مرددید بجای ان از پارتیشن اداری تمام شیشه استفاده کنید ؟ ما در وبلاگ تخصصی مبلمان اداری ادینا امروز میخواهیم بطور مختصر به انواع پارتیشن اداری و فواید هر کدام بپردازیم .پس در ادامه از شما همراه همیشگی ادینا دعوت میکنیم تا این مقاله را مطالعه نمایید.
پارتیشن های اداری را میتوان بسته به ارتفاع انها به دو نوع پارتیشن اداری کوتاه برای محیط های باز و پارتیشن اداری بلند برای ایجاد محیطهای محصور طبقه بندی کرد.
از این پارتیشن زمانی استفاده میشود که اولویت اول ضمن ایجاد یک محیط مشخص برای یک دپارتمان یا فرد حفظ ارتباطات و تعامل میباشد . از این پارتیشن برای ایجاد اتاقک برای رئیس یا مدیر واحد نیز استفاده میشود .همچنین در زمانیکه نور به اندازه کافی نباشد نیز برای جلوگیری از کم شدن نور طبیعی نیز بهتر است از این نوع پارتیشن استفاده کرد .
بیشتر بخوانید:برند سازی با مبلمان و دکوراسیون اداری
از این نوع پارتیشن اداری زمانی استفاده میشود که اولویت اول شما ایجاد یک محیط شخصی و خصوصی برای یک فرد یا دپارتمان باشد و ایجاد ارتباط و تعامل در اولویت های بعدی قرار بگیرد . پارتیشن با ارتفاع بلند باید بخوبی فیکس شود و لق نباشد چون در این صورت خطر جانی برای افراد بهمراه خواهد داشت . پارتیشن بلند اداری خود میتواند بصورت پارتیشن تمام شیشه ای یا تمام چوبی و یا ترکیبی از ام دی اف و شیشه باشد .
شما برای اگاهی از انواع پارتیشنهای اداری کوتاه و بلند میتوانید به سایت ما به ادرس www.adyina.com مراجعه نمایید . و همچنین در صورتیکه باز نیاز به م و راهنمایی داشتید توصیه میکنیم حتما با کارشناسان بخش فروش ما با شماره تماس 02144620086ارتباط برقرار نمایید.
پارتیشنها را میتوان با توجه به جنس مواد اولیه ای که در انها بکار میرود به انواع زیر تقسیم کرد
در این نوع پارتیشن که تمام پانلها از ام دی اف یا چوب هستند اولویت مهم جداسازی کامل یک بخش از بخشهای دیگر میباشد بنحویکه حتی دید هم به داخل وجود نداشته باشد یا بعبارتی افراد بیرون و درون واحدی که با این پارتیشن ایجاد شده است هیچ نوع کنترلی بر عملکرد یکدیگر نداشته باشند . این نوع پارتیشن در گروه مبلمان اداری بیشترین کاربرد را دارد و محیطی گرم با یک نگاه طبیعی و احساسی را به شما ارائه میدهد .پارتیشن بندی چوبی بسیار منعطف نیز در طرح و رنگ میباشد . شما میتوانید با تغییر رنگ پنلها و یا تغییر طرح انها به ایده های جالب و زیبایی در چیدمان دست یابید . این پارتیشنها در سیستم کلیکی بسیار راحت مونتاژ و دمونتاژ می شوند از این نوع پارتیشن اداری بیشتر برای اتاقهای جلسات ف دپارتمانهای اجرایی و اتاقهای مدیران ارشد استفاده می شود . البته بقول معروف " تو که همه حسنش را گفتی عیبش را نیز بگو " عیب بزرگ پارتیشن تمام چوبی جلوگیری از انتشار نور طبیعی میباشد و همچنین اگر شما در یک فضای کوچک بخواهید پارتیشن تمام چوبی با ارتفاع تا سقف را اجرا کنید حتما یک محیط خفه ایجاد خواهید کرد .
حتما بخوانید:تأثیر رنگ در بازدهی سازمان و محیط کار
پارتیشن تمام شیشه ای برای محیطهایی است که نیاز به کنترل در انها اولویت اول است از دیگر منافع این پارتیشن میتوان به انتشار نور طبیعی اشاره کرد و البته پارتیشن تمام شیشه ای علاوه بر زیبایی این پیغام را به کارکنان میرساند که مدیریت انها علاقه خاصی به تماشای انها در حین کار دارد و البته این خود میتواند یک انگیزه کاری در افراد ایجاد کند . اگر فضایی پر از نور و چنب و جوش میخواهید توصیه ما در ادینا به شما خرید پارتیشن شیشه ای میباشد .امروزه این نوع پارتیشن در مبلمان اداری مدرن بیشتر بکار گرفته می شود .
خوب زیبایی حد و مرزی ندارد و افراد با بکار گیری ترکیبهای زیبا میتوانند به انواع چیدمانهای عالی و دکوراسیون اداری در محیط کار خود برسند پارتیشن ترکیبی از شیشه و ام دی اف که همواره بخش شیشه در پنل وسط یا بالای ان قرار میگیرد دو ویژگی اصلی را در دل خود دارد استحکام و زیبایی
البته در سالهای پیش پارتیشن اداری به دو گروه عمده دو جداره و تکجداره تقسیم بندی میشد که با گذشت زمان کم کم پارتیشن تکجداره از مد افتاد و امروزه خواهان بسیار کمتری دارد .
در صورتیکه از خواندن این مقاله لذت برده اید خواهش میکنیم نظرات تشویقی و دیدگاههای خود را با تیم تحریریه ادینا با ایمیل
Info@adyina.comاعلام نمایید .
درباره این سایت